Zoeken naar tuinontwerp groningen

tuinontwerp groningen
KLAP Tuinarchitectuur.
Bij Studio Wim Verzantvoort in Naarden werkte hij ruim drie jaar met tuinontwerper Wim Verzantvoort aan uiteenlopende tuinprojecten in binnen en buitenland. In 2012 is Kasper als zelfstandig tuinarchitect gestart vanuit de FraaiBuiten showroom in Groningen. Een echte ontwerpstijl is moeilijk te duiden; elke omgeving, woning en wens opdrachtgever is aanleiding tot een uniek tuinontwerp.
bestrating groningen
Tuinontwerp Groningen, Friesland en Drenthe.
tuinontwerp tuinadvies begeleiden uitvoering. Plant Stijl maakt tuinontwerpen, beplantingsplannen en geeft tuinadvies voor mensen die op zoek zijn naar een buitenruimte die zowel mooi als functioneel is. Projecten kunnen variëren van een paar uur tuinadvies, het maken van een ontwerp met beplantingsplan, tot het volledig coördineren van de aanleg van uw nieuwe tuin. Gerealiseerde tuinen door Plant Stijl hebben een sterk vloeiend of strak lijnenspel, maar kenmerken zich altijd door beplanting met een natuurlijke, vaak weelderige touch. Een goede balans tussen harde materialen en groen in de tuin, gedurende het hele jaar, geeft een prettige sfeer. Projecten variëren van stadstuinen, nieuwbouwtuinen tot tuinen bij villas, boerderijen en bedrijven, hoofdzakelijk in Groningen, Friesland en Drenthe.
schilderijen
Exclusief Tuinontwerp Groningen Kennis Passie.
Afhankelijk van de grootte van uw tuin kunnen onze hoveniers uit Groningen een ontwerp voor u maken of kunt u beroep doen op onze tuinarchitecten. Bent u opzoek naar informatie over een specifieke tuin of naar inspiratie? Onder aan de pagina vindt u informatie over verschillende type tuinen en 3D tuinontwerpen. Uw droomtuin in vijf stappen. Wanneer u kiest voor een tuin van H.W. Mollema zullen een aantal stappen doorlopen worden om uw droomtuin te realiseren. Een droomtuin begint met een tuinontwerp speciaal gemaakt voor u.
smoking huren
Tuinontwerp studio in Groningen Fraai Buiten.
Toon alle Merken. Zelfstandig tuinarchitect Kasper Klap is met zijn ontwerpstudio gevestigd in de showroom van Fraai Buiten in Groningen, waar hij voor u aanwezig is als adviseur voor tuinontwerp. Kasper studeerde Tuin en Landschapsarchitectuur aan de Wageningen Universiteit. Bij Studio Wim Verzantvoort in Naarden werkte hij ruim drie jaar met tuinontwerper Wim Verzantvoort aan uiteenlopende tuinprojecten in binnen en buitenland.
Tuinarchitect in Groningen Monique Holtjer Tuinontwerp.
Bel of mail Monique Holtjer voor een kennismakingsgesprek. Tuinarchitect Groningen Holtjer Tuinontwerp. In een Holtjer tuinontwerp komen uw ideeën tot bloei. Als professioneel tuinontwerper levert Monique Holtjer uit Groningen graag een inspirerende bijdrage aan de realisatie van uw wensen en ideeën.
Home.
Rust, groen, sfeervol, harmonieus en met een persoonlijke touch. Een tuinontwerp dat bij jou past! Nominatie Tuin van het Jaar 2016. Project: sfeervolle, kleine stadstuin in Groningen. Een goed ontwerp is de basis voor een mooie tuin. In een groene omgeving voelen mensen zich beter.
Tuinarchitect, tuinontwerp en realisatie van tuinontwerpen in Groningen en Drenthe Tuinen van Thomas.
Vanuit haar tuinontwerp bureau / atelier in Haren, Groningen maakt zij unieke tuinontwerpen die helder, speels en groen zijn. Gedreven door een fascinatie voor natuur, kunst en tuin en landschapsarchitectuur, maak ik unieke tuinontwerpen en beplantingsplannen voor unieke opdrachtgevers. Samen met u maak ik een op read more.
Home Hiddema Hoveniers.
De Held 93. 9745 DH Groningen. Geeft u op een creatieve manier een tuin om van te houden! Welkom op de website van Hiddema Hoveniers. Hiddema Hoveniers is een dynamisch hoveniersbedrijf uit Groningen, met meer dan 30 jaar ervaring in tuinaanleg.
Tuinontwerp door een tuinarchitect in Groningen.
Als u zich heeft aangemeld via de site voor het schetsspreekuur, maakt onze tuinarchitect een afspraak met u. Deze afspraak kan bij u thuis in Groningen plaatsvinden, maar ook op locatie bij één van onze tuinpartners. Samen met de tuinarchitect bespreekt u aan welke eisen het tuinontwerp moet voldoen, welke ideeën u heeft en welke wensen.

Contacteer ons