Home » Tuin » Tuinontwerp Gouda

Tuinontwerp Gouda

tuinontwerp goudaTuinontwerp in Gouda

Zeven jaar geleden kocht ik een nieuwbouwappartement. Een etage op de begane grond. Over de tuin dacht ik niet lang na: die moest gemakkelijk zijn en onderhoudsvrij. Een ideale plaats om te zitten en even bij te komen van een drukke werkweek, of om vrienden te ontvangen. Ik ben een alleenstaande vrouw met een drukke baan, maar dat wil zeker niet zeggen dat ik huiselijke gezelligheid niet weet te waarderen. Je huis moet echt een plaats zijn om thuis te komen. Juist wanneer je het in het dagelijks leven veel onderweg bent. Daarom heb ik geïnvesteerd in een goed adres voor tuinontwerp in Gouda. Ik zocht een paar deskundige en sterke handen, die mij helemaal de tuin zouden kunnen geven die ik wil.

Mijn ervaringen

Na de telefonische afspraak kreeg ik bezoek van de hovenier. Hij was keurig op tijd en maakte een vriendelijke indruk. Ik voelde me direct bij hem op mijn gemak. Ook waardeerde ik het dat hij de tijd nam om uitgebreid te luisteren naar mijn wensen. Hoeveel vragen ik ook stelde of wensen ik ook had, hij was er ontvankelijk voor. Dat vind ik belangrijk, want een hovenier is toch iemand die je in je vertrouwde privé-domein toelaat. Er moet dus wel een klik zijn.
We maakten een impressie van hoe de tuin moest worden. Gaandeweg werd mij duidelijk dat ik meer mogelijkheden had dan ik dacht. Ik hoefde niet per se voor een onderhoudsvriendelijke betegelde tuin te gaan met loungebank en buitenkeuken. Ik kon ook gaan voor een prikkelend en eigenzinnig ontwerp. Iets speciaals dat niemand anders heeft. Want deze hovenier kon zowel de aanleg als het onderhoud voor me verzorgen.
Het resultaat? Daar ben ik achteraf helemaal tevreden mee. Het is zelfs mooier geworden dan ik in gedachten had!

Contact opnemen  fluxtuinen.nl

Comments are closed.